余市蒸溜所内の小道。
雪景色と夕焼けが綺麗。 |
Yoichi snow road and the sun set |
It was so beautiful to see the sun set on the snow road. |
やっと昼食の時間!
4種類のテイスティングセットとともに。 |
Tasting glasses with lunch | At Yoichi distillery restaurant, you can enjoy tasting flight. |
ランチ後は有料試飲コーナーへ!
余市シングルカスク10年がハーフショットで500円! |
Tasting counter | After the lunch, we went straight to tasting counter, where you can enjoy several rare drums.
We took Yoichi single cask 10yo, and it costs only 500 yen…! |
こちらは飲めなかったけど、竹鶴の最高峰、35年のボトルたち。 | Taketsuru 35 years old bottles | No bottles had whisky in it though we enjoyed to see the plenty of prestigious 35 years old bottles. |
小樽に戻る道すがら、こんなに荒々しい冬の海が! | Winter sea | On the way back to Otaru, we can see this kind of wild winter sea. |
小樽では、バー HATTAさんにお邪魔しました。
素晴らしい余市原酒のラインナップ!(左から順にニューポット、5年、10年、20年、25年の原酒) |
Bar HATTA in Otaru | In Otaru, we visited Bar HATTA.
Can you see super legendary cask strength bottles (left to right: new pod, 5yo, 10yo, 20yo and 25 yo) |
ドラマスタッフ用に作成されたマッサンTシャツ。 | Massan staff T-Shirts |
Massan’s T-Shirts for drama staffs. |
そして場所を札幌に移し、カニ三昧! | Hairy Crab in Sapporo | Then moved to Sapporo (only 30 minutes train ride from Otaru), we enjoyed hairy crab and two other types of crabs. |
ありがとう、カニさん! | Thanks, Mr. Crab…! | Now ready to eat…! |
最後にニッカバーへ。
バーHATTAで飲めなかった余市15年原酒と、ヘビリーピーティッドを締めに! |
Yoichi 15 yo cask strength and Heavily Peated |
Lastly we went to Nikka Bar in Susukino.
We found 15 yo cask strength which we missed at Bar HATTA and blue labeled Heavily Peated. It was a super nice tour…!! |