Yoichi Distillery

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 余市蒸溜所内の小道。

雪景色と夕焼けが綺麗。

Yoichi snow road and the sun set
 It was so beautiful to see the sun set on the snow road.

 

 やっと昼食の時間!

4種類のテイスティングセットとともに。

Tasting glasses with lunch  At Yoichi distillery restaurant, you can enjoy tasting flight.

 

ランチ後は有料試飲コーナーへ!

余市シングルカスク10年がハーフショットで500円!

Tasting counter  After the lunch, we went straight to tasting counter, where you can enjoy several rare drums.

We took Yoichi single cask 10yo, and it costs only 500 yen…!

 

 こちらは飲めなかったけど、竹鶴の最高峰、35年のボトルたち。 Taketsuru 35 years old bottles  No bottles had whisky in it though we enjoyed to see the plenty of prestigious 35 years old bottles.

 

 小樽に戻る道すがら、こんなに荒々しい冬の海が! Winter sea  On the way back to Otaru, we can see this kind of wild winter sea.

 

 小樽では、バー HATTAさんにお邪魔しました。

素晴らしい余市原酒のラインナップ!(左から順にニューポット、5年、10年、20年、25年の原酒)

Bar HATTA in Otaru  In Otaru, we visited Bar HATTA.

Can you see super legendary cask strength bottles (left to right: new pod, 5yo, 10yo, 20yo and 25 yo)

 

ドラマスタッフ用に作成されたマッサンTシャツ。 Massan staff T-Shirts
 Massan’s T-Shirts for drama staffs.
 そして場所を札幌に移し、カニ三昧! Hairy Crab in Sapporo  Then moved to Sapporo (only 30 minutes train ride from Otaru), we enjoyed hairy crab and two other types of crabs.

 

 ありがとう、カニさん! Thanks, Mr. Crab…!  Now ready to eat…!

 

最後にニッカバーへ。

バーHATTAで飲めなかった余市15年原酒と、ヘビリーピーティッドを締めに!

Yoichi 15 yo cask strength and Heavily Peated
 Lastly we went to Nikka Bar in Susukino.

We found 15 yo cask strength which we missed at Bar HATTA and blue labeled Heavily Peated.

It was a super nice tour…!!